Februari: maand van de gebitscontrole (say cheese)

//Februari: maand van de gebitscontrole (say cheese)

Februari: maand van de gebitscontrole (say cheese)

Februari: Maand van de Gebitscontrole (hond en kat)

Gebitscontroles bij dierenartsenpraktijk Hoogeveen

Wist u dat 4 op de 5 honden ouder dan 3 jaar gebitsproblemen hebben. Dit wordt met name veroorzaakt door tandplak en tandsteen. Naarmate honden ouder worden groeit ook de kans op het ontstaan van tandvleesproblemen en ontstoken en rotte elementen. Verwaarloosde gebitsproblemen kunnen ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van honden, variërend van slechte adem tot verlies van tanden of zelfs ontstekingen in belangrijke organen.

Regelmatige gebitsverzorging is nodig om bovengenoemde problemen te voorkomen. Om het belang van gebitsverzorging onder de aandacht van hondeneigenaren te brengen wordt dit jaar in februari voor de zevende keer “de Maand van de Gebitscontrole” georganiseerd. In deze maand wordt grootscheeps de aandacht gevestigd op de preventie en verzorging van gebitsproblemen.

Gratis gebitscontrole

Onze dierenartsenpraktijk heeft in het kader van de Maand van de Gebitscontrole verschillende acties. De gehele maand kunnen honden en katten-eigenaren hun hond of kat gratis een professionele gebitscontrole laten geven. Tijdens deze gebitscontrole zal de dierenarts of assistent aangeven of uw hond of kat een behandeling nodig heeft of niet. Indien er een behandeling nodig blijkt (zoals bijvoorbeeld het verwijderen van tandsteen), dan kan daar gelijk een afspraak voor worden gemaakt, welke in de maand februari met korting wordt aangeboden.

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak voor de gratis gebitscontrole kunt u zich wenden tot één van de assistentes of dierenartsen van dierenartsenpraktijk Hoogeveen, telefoon 0528-262530.

Korting op gebitsproducten en dentaal voeding

Ook krijgt u in de maand februari korting op gebitsproducten en dental voeding.

Wij hopen dat deze actie bijdraagt aan een gelukkig, gezond en lang leven van uw huisdier!!

2021-01-20T17:13:55+01:00 20 januari, 2021|