Nieuw: huisdierenzorgplan

//Nieuw: huisdierenzorgplan

Nieuw: huisdierenzorgplan

HuisdierenZorgPlan: een voordeelplan voor zorgeloos huisdierenbezit.

Onze praktijk heeft iets nieuws! Sinds deze week is in onze praktijk het Huisdieren ZorgPlan geïntroduceerd. Dit is een voordeelabonnement, waarbij u een vast bedrag per maand betaalt en daarvoor preventieve zorg ontvangt, zoals de jaarlijkse vaccinatie, antivlo – en tekenbehandelingen en ontworming. Daarnaast ontvangen deelnemers aan het Plan nog diverse andere voordelen zoals een extra (halfjaarlijkse) gezondheidscheck. Het voordeel van een dergelijk Huisdieren Zorgplan is dat de kosten van preventieve zorg voor uw huisdieren over een heel jaar gespreid worden. Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en tevens geld te besparen!

Hoe werkt het Huisdieren ZorgPlan?
Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten van het Huisdieren ZorgPlan ophalen van de praktijk. U ontvangt hiervoor een herinnering. Daarnaast ontvangt u 10% korting op overige producten (inclusief voeding) en diensten (exclusief kosten externe onderzoeken). In het Huisdieren ZorgPlan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of voorkomen kunnen worden. Onze dierenartsenpraktijk heeft een abonnement op maat gemaakt voor alle honden en katten. Let op: het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering. Indien u dit wenst kunt u voor onvoorziene uitgaven tevens een verzekering afsluiten bij een van de aanbieders.

Wij hebben een Huisdieren ZorgPlan voor katten, kleine honden, middelgrote honden, grote honden, kittens en pups. Aanmelden is eenvoudig. U vult een schriftelijke overeenkomst in en levert die af bij de praktijk. De eerste termijn betaalt u in de praktijk, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit een Huisdieren ZorgPlan af voor één jaar. Voor vragen en verdere uitleg kunt u terecht bij de medewerkers van onze praktijk: wij geven u graag de benodigde informatie.

Mevrouw van Dalen-Prins was de eerste die een abonnement op dit HuisdierenZorgPlan nam. Ze kwam naar de praktijk om een antivlooienmiddel op te halen voor haar hond Snowy. Zij zag meteen de grote voordelen van dit plan.

2017-05-22T16:23:51+00:00 26 april, 2017|