Nieuws

/Nieuws/

Open dag nieuwe praktijk

Zaterdag 16 Juli is er bij ons OPEN DAG. Na opening van het pand door onze burgemeester heeft u de kans ons nieuwe pand te komen bewonderen onder het genot van een hapje en drankje.

WIJ ZIJN VERHUISD!

Afgelopen weekend zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Ploeger 8. U vindt ons slechts 80 meter ten noorden van ons oude gebouw. Wij hopen u van harte welkom te heten op onze nieuwe plek!

Openingstijden Feestdagen

Vrijdag 24 december (Kerstavond) zijn wij om 17.00 uur gesloten 1e en 2e Kerstdag zijn wij gesloten Maandag 27 december zijn wij vanaf 8 uur weer open Vrijdag 31 december (Oudejaarsavond) zijn wij om 17.00 gesloten 1 en 2 januari zijn wij gesloten Maandag 3 januari zijn wij vanaf 8 uur weer open Voor [...]

Nieuwe regels voor registratie van honden

Let op: per 1 november 2021 gelden er nieuwe regels voor het fokken van honden. U dient namelijk een Uniek Bedrijfs Nummer (UBN) aan te vragen, zelfs als u eenmalig een nestje fokt. Ook als u een hond uit het buitenland haalt, heeft u een UBN nodig om deze te registreren. Voor meer informatie [...]

Nieuwbouw

2 Juni hebben wij toestemming gekregen voor ons nieuwe bouwproject aan de Ploeger. Achter de schermen zijn wij al druk bezig geweest met de voorbereidingen en hopen snel te kunnen beginnen te bouwen aan een gloednieuw modern pand.

Vervallen Inloopspreekuren

Omdat het werken op afspraak bij zowel ons als eigenaren zeer goed is bevallen, hebben wij besloten dit voort te zetten. Hierom vervallen de inloopspreekuren. Voor een afspraak kunt u de praktijk bellen.

Juni Chipmaand

In Juni kunt u met korting uw huisdier laten chippen. Bij honden is chippen sinds 2013 verplicht. Bij katten is dit (nog) niet verplicht, maar wij raden dit zeker aan.

Februari: maand van de gebitscontrole (say cheese)

Februari: Maand van de Gebitscontrole (hond en kat) Gebitscontroles bij dierenartsenpraktijk Hoogeveen Wist u dat 4 op de 5 honden ouder dan 3 jaar gebitsproblemen hebben. Dit wordt met name veroorzaakt door tandplak en tandsteen. Naarmate honden ouder worden groeit ook de kans op het ontstaan van tandvleesproblemen en ontstoken en rotte elementen. Verwaarloosde [...]